ΟΛΕΣ ΟΙ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ
Καλάθι Αγορών

Συσκευές αντιεκρηκτικού τύπου

Brand: Hochiki
Το CCP-E-IS είναι υαλόθραυστο κομβίο αντιεκρηκτικού τύπου και μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε εγκαταστάσεις υψηλού κινδύνου ανάφλεξης ή έκρηξης...
461,30€
Brand: Hochiki
Ο αντιεκρηκτικού τύπου φωτοηλεκτρικός ανιχνευτής καπνού σχεδιάστηκε για εγκαταστάσεις όπου υπάρχει υψηλός κίνδυνος ανάφλεξης ή έκρηξης (Κατηγορία 1 και όλες οι χαμηλότερες κατηγορίες). Είναι συμβατός με τα περισσότερα συμβατικά κέντρα της αγοράς. Παρέχει έξοδο για σύνδεση φωτεινού επαναλήπτη...
214,50€
Brand: Hochiki
Ο αντιεκρηκτικού τύπου φωτοηλεκτρικός ανιχνευτής καπνού σχεδιάστηκε για εγκαταστάσεις όπου υπάρχει υψηλός κίνδυνος ανάφλεξης ή έκρηξης. Είναι συμβατός με τα περισσότερα συμβατικά κέντρα της αγοράς. Παρέχει έξοδο για σύνδεση φωτεινού επαναλήπτη.Η υψηλής απόδοσης αποσπόμενη θαλάμη ανίχνευσης του SOC..
214,50€
Brand: Hochiki
Η βάση YBN-R/4IS είναι βάση για όλους τους Συμβατικούς ανιχνευτές της σειράς CDX αντιεκρηκτικού τύπου. Είναι απόλυτα συμβατή με το σύνολο σχεδόν των συμβατικών πινάκων πυρανίχνευσης.Διαθέτει τετράγωνους ακροδέκτες για την σύνδεση των καλωδίων της ζώνης, παρέχοντας έτσι ασφαλή και αξιόπιστο τερμα..
21,10€
Brand: Hochiki
Το μοντέλο Z787 είναι μία αντιεκρηκτικού τύπου Zener – diode μπαριέρα η οποία χρησιμοποιείται σε συμβατικά κέντρα πυρανίχνευσης για προστασία σε χώρους με υψηλό κίνδυνο ανάφλεξης ή έκρηξης.Στην περίπτωση συμβάντος ηλεκτρικού προβλήματος στην προστατευόμενη περιοχή οι δίοδοι Zener που περιλαμβάνοντ..
394,30€
Εμφάνιση 1 έως 5 από 5 (1 Σελ.)
Το site μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη εμπειρία σας