ΟΛΕΣ ΟΙ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ
Καλάθι Αγορών

Επαναφορτιζόμενες

Οι επαναφορτιζόμενες μπαταρίες Duracell AAA 750mAh σας επιτρέπουν την επαναφόρτιση τους για 100 φορές.Είναι κατάλληλες για τις συσκευές που χρησιμοποιείτε συχνά, όπως ένα ασύρματο ποντίκι ή ένα babyphone.Έχουν προφορτιστεί, ώστε να μπορείτε να τροφοδοτείτε τις συσκευές σας αμέσως και θα παραμείνουν ..
7,39€
GP Recyko Professional μπλίστερ με 2 επαναφορτιζόμενες μπαταρίες AAA 800 mAh NiMh Μέχρι 1500 Επαναφορτίσεις..
8,73€
Μια επαναφορτιζόμενη μπαταρία NiMH 9V με φιλικές προς το περιβάλλον ιδιότητες, με λιγότερη πίεση στο περιβάλλον και στο πορτοφόλι σας. Με διάρκεια ζωής έως και 500 φορές, αυτό το πακέτο μπαταριών των δύο ισοδυναμεί με 6.000 μπαταρίες μιας χρήσης*. Προφορτισμένο και έτοιμο για χρήση, μπορεί..
6,49€
Οι επαναφορτιζόμενες μπαταρίες Duracell AA 1300mAh σας επιτρέπουν την επαναφόρτιση τους για 100 φορές.Είναι κατάλληλες για τις συσκευές που χρησιμοποιείτε συχνά, όπως ένα ασύρματο ποντίκι ή ένα babyphone.Έχουν προφορτιστεί, ώστε να μπορείτε να τροφοδοτείτε τις συσκευές σας αμέσως και θα παραμείνουν ..
8,18€
Μια επαναφορτιζόμενη μπαταρία NiMH 9V με φιλικές προς το περιβάλλον ιδιότητες, με λιγότερη πίεση στο περιβάλλον και στο πορτοφόλι σας.          Με διάρκεια ζωής έως και 300 φορές, αυτό το πακέτο μπαταριών των δύο ισοδυναμεί με περισσότερες από 4.000 μπαταρίες μιας ..
9,92€
Εμφάνιση 1 έως 7 από 7 (1 Σελ.)
Το site μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη εμπειρία σας