ΟΛΕΣ ΟΙ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ
Καλάθι Αγορών

Έλεγχος

Το Netatmo Smart Smoke Alarm είναι ένας φωτοηλεκτρικός ανιχνευτής καπνού που ενισχύει την ασφάλεια του σπιτιού σας.Όταν ξεκινήσει μια πυρκαγιά και ενεργοποιηθεί ο συναγερμός, το Netatmo Smart Smoke Alarm στέλνει ειδοποιήσεις καπνού σε πραγματικό χρόνο απευθείας στο smartphone σας. Με αυτόν τον τρόπο..
118,30€
Η ρύθμιση έντασης του φωτισμού τοπικά με μπουτόν, πρωτόκολλο 1-10V και απομακρυσμένα μέσω της εφαρμογής «MASTER Smart Home» σας παρέχει την απόλυτη άνεση στον χειρισμό του κρυφού φωτισμού σας.Έλεγχος και διαχείριση του φωτισμού με γραμμική αυξομείωση (dimming)Interface στην Ελληνική γλώσσαΣυμβατό με..
68,45€
O ρυθμιστής φωτισμού ράγας SD-1CHL (smart dimmer / 1 channel) είναι προϊόν ψηφιακής τεχνολογίας της σειράς MASTER Smart Ηome, κατάλληλο για την αυξομείωση της έντασης φωτισμού, με χρήση λαμπτήρων εναλλακτικού τύπου Filament LED, Dimmable LED καθώς και λαμπτήρων προηγούμενης τεχνολογίας (Αλογόνου).Αυ..
87,30€
Αυτοματοποιήστε, διαχειριστείτε και ελέγξτε "έξυπνα" την κατάσταση λειτουργίας του θερμοσίφωνα και όλων των ηλεκτρικών συσκευών σας εξοικονομώντας χρήματα με δυνατότητα χειρισμού τοπικά μέσω button και απομακρυσμένα μέσω internet ή Wi-Fi χρησιμοποιώντας smartphone, tablet ή PC, μέσω της εφαρμογής MA..
72,42€
Τώρα μπορείτε να ελέγχετε τη λειτουργία του θερμοσίφωνα σας οποιαδήποτε στιγμή και από οπουδήποτε θέλετε μέσω της εφαρμογής V-timer.Εύκολος προγραμματισμόςΈνδειξη προηγούμενων ενεργοποιήσεων.Ιστορικό δραστηριότητας.Συνεχής εμφάνιση του υπολειπόμενου χρόνου λειτουργίας ανά λεπτό.Δυνατότητα χειροκίνητ..
130,00€
Απλώς πατήστε το μαύρο κουμπί έναρξης-διακοπής του χρονοδιακόπτη V για να ενεργοποιήσετε το θερμοσίφωνα.Δεν χρειάζεται πλέον να ανησυχείτε για την απενεργοποίησή του, μπορείτε να κάνετε ή να εργαστείτε σε κάτι άλλο.Σε περίπτωση που θέλετε να διακόψετε τη λειτουργία του θερμοσίφωνα νωρίτερα από την π..
65,00€
Απλώς πατήστε το μπουτόν έναρξης-διακοπής του χρονοδιακόπτη V για να ενεργοποιήσετε το θερμοσίφωνα.Δεν χρειάζεται πλέον να ανησυχείτε για την απενεργοποίησή του, μπορείτε να κάνετε ή να εργαστείτε σε κάτι άλλο.Σε περίπτωση που θέλετε να διακόψετε τη λειτουργία του θερμοσίφωνα νωρίτερα από την προγρα..
75,00€
Είναι ένας WiFi διακόπτης που μπορεί να συνδεθεί σε οικιακές συσκευές διαφορετικών τύπων.Ο διακόπτης Sonoff σας επιτρέπει να ελέγχετε από μακριά όλες τις οικιακές συσκευές σας με την εφαρμογή eWeLink από το smartphone σας.Έλεγχος όλων των συσκευώνΑπομακρυσμένη ενεργοποίηση ή απενεργοποίηση συσκευώνΡ..
12,93€
Το Sonoff 4CH R3 είναι ένας ασύρματος WiFi διακόπτης 4 καναλιών ο οποίος μπορεί να ελέγξει τέσσερεις οικιακές ηλεκτρικές συσκευές και υποστηρίζει την εναλλαγή μεταξύ 3 λειτουργικών τρόπων λειτουργίας: λειτουργίαInterlock (όταν ενεργοποιείτε η επόμενη συσκευή, η άλλη, προηγουμένως ενεργοποιημένη, απε..
43,76€
Τώρα μπορείτε να ελέγχετε τη λειτουργία του θερμοσίφωνα σας οποιαδήποτε στιγμή και από οπουδήποτε θέλετε μέσω της εφαρμογής V-timer.Εύκολος προγραμματισμόςΈνδειξη προηγούμενων ενεργοποιήσεων.Ιστορικό δραστηριότητας.Συνεχής εμφάνιση του υπολειπόμενου χρόνου λειτουργίας ανά λεπτό.Δυνατότητα χειροκίνητ..
13,83€
Ο έξυπνος μετεωρολογικός σταθμός τοποθετείται εύκολα και γρήγορα και ελέγχεται από την εφαρμογή Netatmo Weather.Ανακαλύψτε το περιβάλλον του σπιτιού σαςΗ εσωτερική μονάδα του μετεωρολογικού σταθμού μετρά την άνεση στο εσωτερικό της οικίας παρέχοντας ζωτικά δεδομένα μέσω των αισθητήρων του, προειδοπο..
192,20€
Ψηφιακός πολυλειτουργικός χρονοδιακόπτης με BluetoothΕυκολία προγραμματισμού από την οθόνη ενός κινητού τηλεφώνου μέσω σύνδεσης Bluetooth χρησιμοποιώντας την εφαρμογή Hager MoodΈλεγχος μέσω ασύρματων εντολών quicklink (τηλεχειριστηρίου TU4xx)Έλεγχος από κινητό μέσω της μονάδας κεντρικού ελέγχου Covi..
95,94€
Εμφάνιση 1 έως 12 από 13 (2 Σελ.)
Το site μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη εμπειρία σας