ΟΛΕΣ ΟΙ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ
Καλάθι Αγορών

Allterco Shelly Έξυπνες Λύσεις

Αισθητήρας πλημμύρας και θερμοκρασίας με σύνδεση Wi-Fi Ανιχνεύει και αναφέρει κάθε είδους διαρροήΠροσέξτε τις διακυμάνσεις της θερμοκρασίας και διατηρήστε την ενδοδαπέδια θέρμανση στην επιθυμητή θερμοκρασίαΔεν χρειάζεται HUB για την εγκατάστασηΦορητή συσκευή, δεν χρειάζεται καλώδιαΔιαθέτει ενσω..
27,16€
Έξυπνος αισθητήρας πόρτας/παραθύρου με μετρητή φωτεινότητας LUX και αισθητήρα θερμοκρασίαςΑνιχνεύει την κατάσταση κλεισίματος/ανοίγματος θυρών και παραθύρωνΦορητό, χωρίς καλώδια ή συνδέσειςΕύκολη εγκατάσταση σε οποιαδήποτε πόρτα ή παράθυρο και λόγω του ελαφρού βάρους Αμεση ειδοποίηση εάν μια πό..
29,76€
Έξυπνος αισθητήρας κίνησης με αισθητήρα θερμοκρασίας και φωτεινότητας luxΦορητό, χωρίς καλώδια ή συνδέσειςΈυκαμπτη προαιρετική βάση με αυτοκόλλητο τοίχουΡυθμιζόμενη ευαισθησία με 256 επίπεδα ρυθμίσεων ευαισθησίας που επιτρέπουν τη ρύθμιση της απόστασης και της κίνησης στην οποία αντιδρά ο αισθητήρας..
57,78€
Αισθητήρας υγραερίου με σύνδεση Wi-Fi και ενσωματωμένη σειρήναΑνιχνεύει διαρροές υγραερίου, και στέλνει ειδοποίηση στο κινητό σαςΗχητική σειρήνα και ειδοποίηση LEDΔεν χρειάζεται HUB για την εγκατάστασηΑνθεκτικό στη φωτιάΔιαθέτει ενσωματωμένο web serverΕύκολος έλεγχος μέσω της εφαρμογής Shelly και φω..
62,00€
Αισθητήρας φυσικού με σύνδεση Wi-Fi και ενσωματωμένη σειρήναΑνιχνεύει διαρροές φυσικού αερίου, και στέλνει ειδοποίηση στο κινητό σαςΗχητική σειρήνα και ειδοποίηση LEDΔεν χρειάζεται HUB για την εγκατάστασηΑνθεκτικό στη φωτιάΔιαθέτει ενσωματωμένο web serverΕύκολος έλεγχος μέσω της εφαρμογής Shelly και..
62,00€
Αντάπτορας ρεύματος με σύνδεση Wi-FiΠαρακολουθείτε και ελέγχετε αυτόματα τον φωτισμό, τη θέρμανση ή οποιαδήποτε άλλη συνδεδεμένη ηλεκτρική συσκευήΠροστασία από τη θερμοκρασία και υπερφόρτωσηΔιαθέτει ενσωματωμένο web serverΕύκολος έλεγχος μέσω της εφαρμογής Shelly και φωνητικών βοηθώνΜέγεθος : 85x57x..
43,40€
Αντάπτορας ρεύματος με σύνδεση Wi-FiΠαρακολουθείτε και ελέγχετε αυτόματα τον φωτισμό, τη θέρμανση ή οποιαδήποτε άλλη συνδεδεμένη ηλεκτρική συσκευήΠροστασία από τη θερμοκρασία και υπερφόρτωσηΔιαθέτει ενσωματωμένο web serverΕύκολος έλεγχος μέσω της εφαρμογής Shelly και φωνητικών βοηθώνΜέγεθος : 46x69m..
22,94€
Επαγγελματικό ρελέ ράγας 1 καναλιού με στεγνές επαφέςΕύκολος έλεγχος μέσω της εφαρμογής ShellyΣύνδεση LAN, Wi-Fi και BluetoothΛειτουργίες δέσμης ενεργειών για αυτοματισμόΒελτιωμένα χαρακτηριστικά ασφαλείας και υποστήριξη TLS 1.2Υποστηρίζει πλήρως το σενάριο mjSΈξυπνα χρονοδιαγράμματα και σκηνέςΜέγεθ..
65,72€
Επαγγελματικό ρελέ ράγας 1 καναλιού με μέτρηση ισχύοςΕύκολος έλεγχος μέσω της εφαρμογής ShellyΠροστασία από υπερένταση και υπέρταση του φορτίουΣύνδεση LAN, Wi-Fi και BluetoothΕξοπλισμένο με ενσωματωμένο μετρητή ισχύοςΛειτουργίες δέσμης ενεργειών για αυτοματισμόΒελτιωμένα χαρακτηριστικά ασφαλείας και..
80,23€
Επαγγελματικό ρελέ ράγας με 2 κανάλια ανεξάρτητα Εύκολος έλεγχος μέσω της εφαρμογής ShellyΣύνδεση LAN, Wi-Fi και BluetoothΛειτουργίες δέσμης ενεργειών για αυτοματισμόΒελτιωμένα χαρακτηριστικά ασφαλείας και υποστήριξη TLS 1.2Υποστηρίζει πλήρως το σενάριο mjSΈξυπνα χρονοδιαγράμματα και σκηνέςΜέγε..
87,42€
Επαγγελματικό ρελέ ράγας με 2 κανάλια ανεξάρτητα για κάθε συστημα αμφίδρομης κατεύθυνσηςΕύκολος έλεγχος μέσω της εφαρμογής ShellyΛειτουργία ρολού (ρολά, πύλες, κουρτίνες, γκαραζόπορτες, τέντες, αμφίδρομοι κινητήρες AC)Προστασία από υπερένταση και υπέρταση του φορτίουΣύνδεση LAN, Wi-Fi και BluetoothΔ..
109,12€
Εμφάνιση 1 έως 12 από 25 (3 Σελ.)
Το site μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη εμπειρία σας