ΟΛΕΣ ΟΙ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ
Καλάθι Αγορών

Έλεγχος Φωτισμού και Συσκευών

Έξυπνος αισθητήρας υγρασίας και θερμοκρασίας Zigbee 3.0 με οθόνη LCD σε λευκό χρώμα Μικρό και εργονομικό design για να ταιριάζει σε κάθε χώροΜπορεί να χρησιμοποιηθεί για την απομακρυσμένη παρακολούθηση των πραγματικών συνθηκών ενός δωματίου και την αυτόματη εναλλαγή άλλων Zigbee ή (ακόμη και συ..
19,33€
Με τον αντάπτορα Micro της Sonoff θα μετατρέψετε κάθε USB συσκευή σε smart, αποκτώντας όλα τα πλεονεκτήματα που προσφέρουν οι smart αυματισμοί! Είναι συμβατό με τις εφαρμογές eWelink, Amazon Alexa και Google Home.APP Remote Control - κάνει τις συνηθισμένες συσκευές USB σε έξυπνεςΧρονοδιάγραμμα - η φ..
12,50€
Ηλεκτρικές συσκευές υπό τέλειο έλεγχοΕνεργοποιήστε/απενεργοποιήστε άμεσα τις συνδεδεμένες συσκευές όπου κι αν βρίσκεστεΔυνατότητα παρακολούθησης της συνολικής κατανάλωσης των συνδεδεμένων ηλεκτρικών συσκευώνΧειροκίνητος ελέγχος με το πάτημα ενός κουμπιούΣυμβατότητα εφαρμογών EMOS GoSmart, TUYA, LIDL..
23,77€
Ενσωματώνει τον συμβατικό ηλεκτρικό εξοπλισμό σε συμβατά έξυπνα οικιακά συστήματαΕνεργοποιήστε / απενεργοποιήστε άμεσα συνδεδεμένες συσκευές όπου κι αν βρίσκεστε μέσω της εφαρμογήςΠαρακολουθεί τη χρήση ενέργειας των συνδεδεμένων συσκευώνΠαρακολουθεί την κατανάλωση ενέργειας των συνδεδεμένων συσκευών..
19,94€
Υποστηρίζει σύνδεση Wi-Fi και bluetooth και είναι συμβατός με Amazon Alexa και Google Assistant, μέσω των οποίων δέχεται φωνητικές εντολές.Ενεργοποιήστε/απενεργοποιήστε άμεσα τις συνδεδεμένες συσκευές όπου κι αν βρίσκεστε μέσω της εφαρμογής TapoΠροκαθορίστε ένα χρονοδιάγραμμα για αυτόματη διαχείριση..
19,90€
Αντάπτορας ρεύματος Wi-Fi, με μετρητή ενέργειαςΜε λειτουργία Bluetooth για εύκολη απομακρυσμένη διαχείριση, σε περίπτωση αποτυχίας σήματος Wi-fi Συμβατό με Google Home και Amazo Alexa για έλεγχο με φωνητική εντολήΛειτουργίεςΕπιλογή μεταξύ χειροκίνητου ή αυτόματου ελέγχουΛειτουργία χρονοδιακόπτη..
21,87€
Σετ 2 αντάπτορων Υποστηρίζει σύνδεση Wi-Fi και bluetooth και είναι συμβατός με Amazon Alexa και Google Assistant, μέσω των οποίων δέχεται φωνητικές εντολές.Ενεργοποιήστε/απενεργοποιήστε άμεσα τις συνδεδεμένες συσκευές όπου κι αν βρίσκεστε μέσω της εφαρμογής TapoΠροκαθορίστε ένα χρονοδιάγραμμα γ..
42,32€
Σετ 4 αντάπτορων Υποστηρίζει σύνδεση Wi-Fi και bluetooth και είναι συμβατός με Amazon Alexa και Google Assistant, μέσω των οποίων δέχεται φωνητικές εντολές.Ενεργοποιήστε/απενεργοποιήστε άμεσα τις συνδεδεμένες συσκευές όπου κι αν βρίσκεστε μέσω της εφαρμογής TapoΠροκαθορίστε ένα χρονοδιάγραμμα γ..
81,38€
Ρελέ Ισχύος Wi-Fi GeyerΕπιτρέπει τον έλεγχο από απόσταση του φωτισμού και κάθε μικρής ή μεγάλης οικιακής ηλεκτρικήςΕνσωμάτωμενο μπουτόν για λειτουργία ON/OFF τοπικάΔυνατότητα τοπικού χειρισμού από περισσότερα μπουτόν σε σειράΠρωτόκολλο επικοινωνίας : Wi-FiΑπαιτείται συχνότητα WiFi 2,4GHzΛειτουργία&n..
29,88€
Διακόπτης ράγας smart Wi-Fi και BluetoothΕπιτρέπει τον έλεγχο από απόσταση του φωτισμού και κάθε μικρής ή μεγάλης οικιακής ηλεκτρικήςΜε ενσωματωμένο μετρητή ενέργειαςΜε δυνατότητα ελέγχου απο κινητά ή tablet μέσω WiFi ή BluetoothΔυνατότητα τοπικού χειρισμού από μπουτον πάνω στην συσκευή ή από περισσ..
37,62€
Διακόπτης ράγας smart Wi-Fi και BluetoothΕπιτρέπει τον έλεγχο από απόσταση του φωτισμού και κάθε μικρής ή μεγάλης οικιακής ηλεκτρικήςΜε δυνατότητα ελέγχου απο κινητά ή tablet μέσω WiFi ή BluetoothΔυνατότητα τοπικού χειρισμού από περισσότερα μπουτόν σε σειράΕφαρμογή TUYA™ και SmartLife™ για Android κ..
35,33€
Διακόπτης ράγας smart Wi-Fi και BluetoothΕπιτρέπει τον έλεγχο από απόσταση του φωτισμού και κάθε μικρής ή μεγάλης οικιακής ηλεκτρικήςΜε δυνατότητα ελέγχου απο κινητά ή tablet μέσω WiFi ή BluetoothΔυνατότητα τοπικού χειρισμού από μπουτον πάνω στην συσκευήΕφαρμογή TUYA™ και SmartLife™ για Android και ..
32,12€
Εμφάνιση 1 έως 12 από 17 (2 Σελ.)
Το site μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη εμπειρία σας