ΟΛΕΣ ΟΙ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ
Καλάθι Αγορών

Marine Approved

Brand: Hochiki
Ο ανιχνευτής DCD-AE3M της Hochiki είναι θερμοδιαφορικός ανιχνευτής με ανώτατο όριο ενεργοποίησης τους 60°C με πιστοποίηση Marine. Χρησιμοποιεί ένα θερμίστορ εγκατεστημένο εξωτερικά και ηλεκτρονικό κύκλωμα ώστε να μπορεί να παρέχει ακριβή γραμμική ανίχνευση και μέτρηση της θερμοκρασίας του χώρου. Ανά..
89,00€
Brand: Hochiki
Ο ανιχνευτής DCD-CE3M της Hochiki είναι θερμοδιαφορικός ανιχνευτής με ανώτατο όριο ενεργοποίησης τους 90°C με πιστοποίηση Marine. Χρησιμοποιεί ένα θερμίστορ εγκατεστημένο εξωτερικά και ηλεκτρονικό κύκλωμα ώστε να μπορεί να παρέχει ακριβή γραμμική ανίχνευση και μέτρηση της θερμοκρασίας του χώρου. Ανά..
89,00€
Brand: Hochiki
Ο πιστοποιημένος σχεδιασμός του κουτιού στήριξης MBB-1 παρέχει προστασία και ασφαλή εγκατάσταση όλων των πιστοποιημένων Marine ανιχνευτών τις Hotchiki και των αντίστοιχων βάσεων. Μπορεί να εγκατασταθεί σε πολλές διαφορετικές επιφάνειες παρέχοντας αισθητική λύση αφού έχει ακριβώς το ίδιο χρώμα με τα ..
44,40€
Brand: Hochiki
High Performance chamber. Automatic Sensitivity Window Verification (ASWV)- Drift Compensation Technology. Remote Indicator output. Wide voltage range (12~30 V dc) Low profile design with one piece outer cover Single fire LED-360° viewing Range of mounting bases Approved by LPCB, VDS, DNV-GL & MED..
89,00€
Brand: Hochiki
Η βάση YBN-R/6M είναι βάση για όλους τους Συμβατικούς ανιχνευτές της σειράς CDX με πιστοποίηση Marine από τους φορείς LRS και DNV. Είναι απόλυτα συμβατή με το σύνολο σχεδόν των συμβατικών πινάκων πυρανίχνευσης.Διαθέτει τετράγωνους ακροδέκτες για την σύνδεση των καλωδίων της ζώνης, παρέχοντας έτσι..
8,70€
Εμφάνιση 1 έως 5 από 5 (1 Σελ.)
Το site μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη εμπειρία σας