ΟΛΕΣ ΟΙ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ
Καλάθι Αγορών

Στοιχεία επιχείρησης

Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ

Σας καλωσορίζουμε στην εταιρεία μας και στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα.
Με γνώμονα παντα την αξιοπιστία και τον επαγγελματισμό καθώς επίσης ειλικρινή και φιλική εξυπηρέτηση,καλύπτουμε τις ανάγκες σας με μια τεράστια γκάμα προϊόντων συστημάτων ασφαλείας και ηλεκτρολογικού εξοπλισμού.
Ακολουθώντας την εξέλιξη της εποχής και προσπαθώντας καθημερινά να εξυπηρετούμε τους πελάτες μας με ποιότητα και ευελιξία,κατασκευάσαμε ένα ηλεκτρονικό κατάστημα όπου μπορείτε γρήγορα και εύκολα να περιηγηθείτε στις σελίδες των προϊόντων μας και να κάνετε άμεσα τις online αγορές σας με αποστολή σε ολόκληρη την Ελλάδα.
Η ανάγκη για εξειδικευμένες εγκαταστάσεις μας υποχρέωσαν να παρέχουμε λύσεις με προϊόντα παγκόσμια αναγνωρισμένων  οίκων όπως ενδεικτικά τα συστήματα ασφαλείας  PARADOX και τα συστήματα επιτήρησης DAHUA.
20 και πλέον χρόνια στον χώρο των ηλεκτρολογικών και ηλεκτρονικών, διατηρούμε το ίδιο ανθρώπινο πρόσωπο και την ιδανική σχέση ποιότητας και τιμής.
Εξελισσόμαστε καθημερινά και σας ευχαριστούμε για την προτίμησή σας.


ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ


Ένα υποκατάστημα της εταιρείας μας βρίσκεται στο κέντρο της Αθήνας και της περιοχής των Σεπολίων, επί της οδού Αγίου Μελετιου 200.
Σε έναν ανακαινισμένο και ολοκαίνουργιο χώρο,θα βρείτε ένα μεγάλο μέρος των προϊόντων μας αλλά και εξειδικευμένο προσωπικό με πολυετή εμπειρία ώστε να βρεθεί από κοινού λύση σε οποιαδήποτε ανάγκη έχετε σαν επαγγελματίας,είτε σαν ιδιώτης.
Μια μεγάλη γκάμα από λαμπτήρες, φωτιστικά, ηλεκτρολογικό υλικό, οικιακά προϊόντα και Gadgets καθώς και προϊόντα και υπηρεσίες στα συστήματα συναγερμων,  συστημάτων καμερών, θυροτηλεορασεων,πυρανίχνευσης και δικτυακές λυσεις  παρέχονται στις καλύτερες τιμές.ΕΠΩΝΥΜΙΑ: ΜΠΡΑΒΟΣ ΣΠΥΡΙΔΩΝ

ΕΔΡΑ: ΚΑΡΑΙΣΚΑΚΗ 31 ΝΕΑ ΧΑΛΚΗΔΟΝΑ

ΥΠΟΚΑΤΑΣΤΗΜΑ 1 : ΑΓΙΟΥ ΜΕΛΕΤΙΟΥ 200 ΑΘΗΝΑ

ΑΦΜ:103762574

ΔΟΥ: ΝΕΑΣ ΙΩΝΙΑΣ

Γ.Ε.ΜΗ: 086921202000

Το site μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη εμπειρία σας