ΟΛΕΣ ΟΙ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ
Καλάθι Αγορών

Addressable Modules

Brand: Apollo
Ελεγκτής εισόδου.Διαθέτει ξεχωριστή είσοδο για προσυναγερμό, συναγερμό και σφάλμα...
147,60€
Brand: Apollo
Ελεγκτής μίας ζώνης. Μπορούμε να συνδέσουμε έως και 20 συμβατικούς ανιχνευτές με απομονωτή.Συμβατός με τα πρωτόκολλα XP95 & Discovery...
217,00€
Brand: Apollo
Ελεγκτής κυκλώματος σειρήνας με απομονωτή.Για σύνδεση συμβατικών σειρήνων. Απαιτεί εξωτερικό τροφοδοτικό 24V, 1.25A...
360,80€
Brand: Hochiki
Ο CHQ-DIM2 είναι μια συσκευή δύο εισόδων, σχεδιασμένη για να συνδέουμε διάφορες συσκευές όπως επαφές από πόρτες ή εντολές συναγερμού από τοπικούς πίνακες κατάσβεσης κτλ. Ο CHQ-DΙΜ2 διευθυνσιοδοτείται με την χρήση μικροδιακοπτών. Η συσκευή διατίθεται και με κουτί, καθώς επίσης και με απομονωτή. Το κο..
174,80€
Brand: Hochiki
Ο CHQ-DRC είναι ελεγκτής δύο εξόδων ρελέ, η κάθε έξοδος ενεργοποιείται ξεχωριστά, και μπορεί να δώσει εντολή να κλείσουν πόρτες οι αεραγωγοί. Η ελεγχόμενη είσοδος μπορεί να χρησιμοποιηθεί για έλεγχο της τοπικής τροφοδοσίας ή για οποιαδήποτε άλλη χρήση. Ο CHQ-DΙΜ διευθυνσιοδοτείται με την χρήση μικρο..
199,60€
Brand: Hochiki
Ο CHQ-DRC2 είναι ελεγκτής δύο εξόδων ρελέ, η κάθε έξοδος ενεργοποιείται ξεχωριστά, και μπορεί να δώσει εντολή να κλείσουν πόρτες οι αεραγωγοί. Η ελεγχόμενη είσοδος μπορεί να χρησιμοποιηθεί για έλεγχο της τοπικής τροφοδοσίας ή για οποιαδήποτε άλλη χρήση. Ο CHQ-DΙΜ διευθυνσιοδοτείται με την χρήση μικρ..
199,60€
Brand: Hochiki
Ο CHQ-DSC είναι ελεγκτής δύο κυκλωμάτων σειρήνας και είναι πλήρως συμβατός με το ESP πρωτόκολλο της Hochiki. Κάθε έξοδος είναι ασφαλισμένη για 1Α. Το CHQ-DSC έχει σχεδιαστεί για να μας παρέχει δύο εξόδους για σύνδεση συμβατικών σειρήνων. Οι δύο αυτοί έξοδοι επαιτούν τερματική αντίσταση. Ο ελεγκτής ε..
296,40€
Brand: Hochiki
Ο CHQ-DSC2 είναι ελεγκτής δύο κυκλωμάτων σειρήνας και είναι πλήρως συμβατός με το ESP πρωτόκολλο της Hochiki. Κάθε έξοδος είναι ασφαλισμένη για 1Α. Το CHQ-DSC έχει σχεδιαστεί για να μας παρέχει δύο εξόδους για σύνδεση συμβατικών σειρήνων. Οι δύο αυτοί έξοδοι επαιτούν τερματική αντίσταση. Ο ελεγκτής ..
296,40€
Brand: Hochiki
Ο CHQ-DZM είναι ελεγκτής δύο εισόδων (ζωνών) και επιτρέπει την σύνδεση έως και 60 συμβατικών ανιχνευτών (30 σε κάθε ζώνη) στο διευθυνσιοδοτημένο κέντρο με πρωτόκολλο ESP Hochiki. Πλήρης επίβλεψη δυσλειτουργίας ή κακής σύνδεσης των ανιχνευτών. Λειτουργία εσωτερικού ελέγχου υποστηριζόμενη από το πρωτό..
351,50€
Brand: Hochiki
Ο CHQ-MRC είναι ελεγκτής ενός ρελέ ο οποίος χρησιμοποιείται για να δώσουμε εντολή να κλείσουν πόρτες οι αεραγωγοί κτλ. Η ελεγχόμενη είσοδος μπορεί να χρησιμοποιηθεί για έλεγχο της τοπικής τροφοδοσίας ή για οποιαδήποτε άλλη χρήση. Το CHQ-ΜRC2 διευθυνσιοδοτείται με την χρήση μικροδιακοπτών. Τροφοδοτεί..
213,00€
Brand: Hochiki
Ο CHQ-MRC2 είναι ελεγκτής ενός ρελέ ο οποίος χρησιμοποιείται για να δώσουμε εντολή να κλείσουν πόρτες οι αεραγωγοί κτλ. Η ελεγχόμενη είσοδος μπορεί να χρησιμοποιηθεί για έλεγχο της τοπικής τροφοδοσίας ή για οποιαδήποτε άλλη χρήση. Το CHQ-ΜRC2 διευθυνσιοδοτείται με την χρήση μικροδιακοπτών. Τροφοδοτε..
213,00€
Brand: Hochiki
Το CHQ-PCM(SCI) είναι ένας ελεγκτής 4ων ανεξάρτητων εξόδων relay και 4ων επιτηρούμενων εισόδων, τροφοδοτούμενο από τον βρόχο. Οι έξοδοι είναι ξηρές επαφές N/O & N/C και οδηγούνται ξεχωριστά στη περίπτωση συναγερμού από το πίνακα. Οι είσοδο προσφέρονται για τοπική ανίχνευση και επιτήρηση προβλημάτων,..
374,50€
Εμφάνιση 1 έως 12 από 18 (2 Σελ.)
Το site μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη εμπειρία σας